19 February 2007

BEST TAK??


Kenapa Ady sedih sangat sampai menangis????

Kenapa Adi teresak?...Akak bersalah ker?

Kenapa Ady tak nak pandang akak?... Besar sangat ker akak buat salah?


hehehe..sebenarnya Ady sakit kaki sebab terseliuh .... Tgh kena urut ngan kak rose...


Ini lah kak Rose..dia suruh panggil makcik rose.. indonesian lady...tinggal kat sentul.. sungguh pandai mengurut... well serasi lah jugak kalau pergi berurut ngan dia... Chargenya... ikut iklas.. tapi dia kata ramai org bagi 30.00 utk 2 jam... amacam?.. nak set appointment...


Sebenarnya akak bukan tak suka kalau ady nak bersukan.. tetapi bukan nak ungkit...akhirnya akan menyusahkan akak jugak... last time masa dia main futsal akak terpaksa menjemput akak rose ni gak sebab dia terseliuh kat bawah lutut...jalan pun cam org tempang..pastu kalau akak membebel dia kata akak tak sporting... pastu dia stop main jap.. Hari Jumaat (16/2/07) baru ni dia main lagi.. akak siap bagi dia beli kasut baru, baju baru.. lagi mau cakap tak sporting.. last2 balik kaki dah tempang balik... kali ni kat bawah buku lali lak.. so akak buat tak tau jek... hari sabtu baru akak tgk dah bengkak.. so akak pun bangunlah awal nak gi umah kak rose.. so kak rose kata dia ada client kul 2.00 so akak drive le sekali gi jemput kak rose dari opis dan pi umah dia kat kat sentul...ady ni dah tak leh jalan..apa lagi nak drive...


Dalam hujan lebat pi amik kat rose kat segambut... memang lebat sangat... akak bawak pelahan lah since tayar kete belakang tak botak.. ingatkan hari ni nak pi tukar...nak kena cepat gak tu sebab besok dah chinese new year.. so depa mesti nak tutup kedai awai..sampai je umah kak rose terus urut si ady nih.. memula acara picit memicit..dah menjerit pastu acara mengurut..apalagi meraung lah mamat tu....after 1.30 jam baru selesai.. so dah boleh jalan sikit...



Pastu akak rasa badan dia panas.. akak tanya demam ker? dia kata dari semalam tak leh tido sakit kaki pastu badan rasa tak sihat.. tu dia.. main futsal adalah 2 jam tapi sakit dia mak ai.. tak tau bila boleh baik.... makan hari jugak tu....hisss.. akak bawak dia gi klinik .. doktor kasi ubat demam dan akak mintak kat doktor tu ubat surut bengkak since kaki dia masih bengkak lagi.... pasni nak terus balik kampung akak lak sebab my aunt dah prepare nak celebrate my besday.. tu lain kali akak citer....Akak citer dalam ni pun just nak remind diri akak... lain kali kalau sendiri cari penyakit ubat sendiri laaa....



Akak tau mau jadi org yg sporting lagi...nanti nyusah kan akak jugakkk... so akak nak tanya ady lepas ni... NAK MAIN FUTSAL LAGI TAK?

No comments: