02 February 2007

HARI THAIPUSAM & HARI WILAYAH

Yeyeye...hari choti katanyer....memang plan hari ni nak pergi ke Batu Caves..nak tengok acara yang katanya gilang gemilang tu....but my other half said... dinch mau pergi laaa... sebab ramai sangat Kelly Ng nih...Hello!!! what do you aspect.. sah-sah memang they all punya perayaan ... tukau plan heheheh gi KLCC katanyer... kalau gi ngan hubby memang best...dia memang MURAH HATI... matilah i dah bodek dia huhuhhuhu..
Singgahlah ke caunter MAC...heheh dapat Blusher and Lipstic... memula pegi caunter Chanel but sian kat hubby..muka dah cuak tgk i nak capai barang make-up kat situ...rasaiiinnnn.. kalau bawak i gi Batu Caves kan sah-sah duit hang tak habis... but dia very baik...


Me: Yang nak yang itu lah..
Hubby: amik laaa...
Me: Eh! yang kaler brown ni pun cantik..
Hubby: amik laaa...
Me: Since i dah dapat blusher, i nak lipstic yang matching laaa..
Hubby: Laaa..tu jek...i dah prepare duit nak beli kedai ni ngan tokey dia sekali..
Me: Jeling.....


After i dah dapat barang yang di idamkan we terus headed tu tempat makan...i belum breakfast so memang lapar giler...gi Chakri Palace...I nampak nasi goreng nenas cam menarik jek.. sebab dia bubuh dalam buah nenas yang dipotong separuh... dalam gambar memang besau.. but bila dah sampai mak ai... baby nenas ke ni... adalah dalam dua senduk kecik nasik tu....apalagi buat senyuman menggoda mintak belas ehsan dari hubby...Alih2 i berjaya mengambil alih dia punya plate...heheheheh akak suker..akak berjaya...sebenarnya i nak suruh dia diet....hehehehh..matilah alasan..





Balik umah mama so having a chit chat and gossiping with my lil sis and lil brother....so this is my photo of my lil sister with my lil brother







.....and my lil brother with my one and only (so far) my nephew.... enjoy

No comments: