05 February 2007

I'M BACK...


Jangan kacau.... kalau tidak lisa pukul...lisa garang tau




Hehehe...kaedahnyer dah balik dari berchoti....hehehe penat oiii.. so badan tak berapa sihat..demam selsema tapi kalau dah berjalan tak kira tak larat pun dilaratkan juga... Nak tau pegi mana...uols tgk lah picture yek...pegi Thailand...Hadyai jer uols...

Actually we all bertolak pukul 1.00 pagi hari Sabtu...Kelasss tak pukul 1.00 pagi feeling awal pagi bertolak gi vacation heheheh...so all the way to Thailand i tidur jek ..lantak pi lah kete nak terbalik ke...nak slow ke..janji tidur mesti cukup...sampai kat rumah Mother In Law (MIL)kul 4.30 pagi kot...hehe tak sedar terus masuk ke bilik tidur lagi (Macamlah i yg drive kete kan...) so pagi tu bangun dalam kul 10.00 pagi apa lagi terus menuju kedapur...lapar le pulak...MIL dah siapkan makanan kat bawah tudung saji..tu yang best jadi the only one menantu ...takde persaingan...bak kata hubby "ni bukan menantu, ni hantu" hehe i jawab balik "Aiman tak kisah" So after my fren Yana and Khairil and Lisa(a cute daughter) woke up, we all get ready to headed to boarder...all way long we continuely watched cartoon.. Yes...lisa very much like to watched cartoon movie such Pooh Bear and Tom and Jerry..so have to forced ourself to watched that movie too...untill what time we also fall asleep again...pergh kuat tul tidor kan...


Arived at Boarder bukit Kayu Hitam around 5.30... after stamped pasport terus pergi ke hadyai...sampai kat bandar hadyai dalam kul 6.30 malaysia Time...so singgah la beli barang2 yang My hubby and Khairil planned dah...i ngan Yana nak pergi ke Market nak beli kasut and hand bag pun tak sempat.. sebab market tu dah tutup kul 6.00 Local time...so memang tak sempat laa.. so kita org tak plan pun nak tidur kat sana pun...



singgah makan kat danok...food di very lazat dan murau tau...we all makan berempat dengan nasi tambah bagai cuma 36 ringgit sahaja...so rush to border coz boarder close 12.00 malam...sampai kat umah MIL's kul 2.00 pagi kot so terus masuk tidor...


Ini lah wajah anggun penaja minum petang kami.... lain kali boleh datang penang lagi yek...

Bangun pagi kul 11.00 la jugak...makan nasi pastu gi Umah Kim and Eileen kat Butterworth. member ajak makan Char Kuey Teow... best gak..banyak udang..Terima Kasih Kim and Eileen..lain kali aku datang sana aku nak Char Kuey Teow besar and Udang Besar kay.. Best laa kalau hari2 cam ni kan Best...so sembang2 lebih kurang..kutuk sana..kutuk sini..pastu berangkat ke Taiping balik sebab nak balik KL jugak malam ni..sampai kat umah MIL dah prepare makan malam....fuh memang makan saja la kitaorg nih...tgk Anugerah Berita Harian ank Kim datang ngan moto besar dia...sempat la bergambar ngan moto yang dah nak kena jual tu....After tgk siti nurhaliza terima award terus we all bertolak ke KL...sampai kat rumah dalam kul 1.30 pagi...so tu la rasa cam penat dan ngantuk lagi nih... hari ni masuk opis pun kul 11.30 pagi...alasan tak sihat..heheh jap lagi nak tidor kat surau...bye,,


No comments: