26 February 2007

MY BIRTHDAY...YIPPI

Actually banyak perkara yang terjadi tapi tak sempat nak hupdate..maklumlah diserang demam seminggu tau.. makan dan tidur tak lena.. nasib baik dapat hubby yang memahami.. kalau i tak ada selera makan dia tak jemu2 membeli apa-apa yg i rasa nak makan walaupun jam dah pukul 1.30 pagi... ada satu kali i tak dapat tidur kat rumah sebab rasa tak selesa so dia bawak i jalan2 sampai pukul 4.00 pagi.. i tidur je dalam kereta... esoknya dia nak gi kerja lagi.. kesian sungguh..


So i nak publish gambar yg dah lama dalam simpanan i sempena besday i celebrate hari tu kat Pahang.. Food sumer di organised oleh my aunt.. rajin dia masak kan?.. so lihat lah beberapa pic ni yek...



This is roses that i received at my office.. From Hubby..

Actually they plan it to be simple but turn out that a lot of dishes cooked by my aunt.. siap ada pulut kuning with rendang ayam and daging..

My birthday cake... Aiyooo nampak ada tiga batang lilin gemuk kat situ...


Acara meniup cake dan pulut kuning.. memang fun lah jugak.. kebetulah hari tu adalah hari cuti perayaan tahun baru cina...

No comments: