23 March 2007

ADA ORANG RINDU KAT AKAK KER?...

Akak berkunjung ke MATA fair minggu lepas...saja nak buat budget pi trip ke Beijing, Shanghai dan korea....


Kelass akak kan....ada orang rindu ker...heheh tak ada lah uols...Hendry datang kat KL sebab ada urusan kerja...dia pun tak sangka akan datang ke KL dan berjumpa dengan akak dan Chu akak...kisahnya dia ke KL kerana pergi MATA fair dan cari customer yang nak melancung ke Indonesia....

So Hari Ahad baru-baru nih akak bawak dia jalan ke Putrajaya..pada kita apa yang ada kat gomen compleks tu kan.. tapi bagi mereka ...Wahhhh menakjubkan kerana begitu cantik design untuk orang gomen punya opis nih kan..termasuk lah rumah untuk orang gomen ni kan.... Haaa dah dapat facility yang best tu tak gheti-gheti ke nak tingkat kan productivity...




Kat area masjid Putrajaya


Kat Putrajaya bridge...dah senja dah nih ..on the way balik umah...


Hendry kata lain kali dia nak datang lagi dan bukannya atas urusan kerja tapi just bercuti....sebelum balik siap salam cium tangan nih.... memang baik budak Hendry nih..sopan dan lemah lembut jek...


Anyone?....

No comments: