23 March 2007

ISK..ISK..ISK..ANAK SAPA NIH

Ni akak nak citer sikit keadaan kat opsi akak..akak bukan tak suka datang opis tapi kannn.... sebab nih laa akak jadi malas....upset..down...

Abang Leman..dia selalu tak peduli akak sebab dia kata layan internet lagi accurate dari citer akak..dia kata akak punyer citer versi lama atau versi tambah sendiri.. so maleh le nak sembang ngan abang leman nih...

Akak bukan tak suka buat kerja.. tapi kan Intan nih suka bolot sumer kerja..kalau akak usik nak buat jek dia terus jeling maut nih...tgk nih dia dah jeling sebab akak cuba nak usik printer dia.. kalau ngan lawyer lain punya kerja semua dia nak buat...kadang-kadang ada satu masa tu dia tak bagi orang sain document atau letter sebab dia nak sain sendiri...matilah akak ...LARIKKKKK

Intan ni kalau dia nak resign akak chop kerusi dia sebab kalau kerja 8 jam cuma 1 jam jek dia guna kerusi dia sebab dia suka berdiri. tak tau kenapa....dia sayang kerusi baru dia kot....sebab kerusi lama dia dah patah...so dia berazam nak guna kerusi baru dengan sebaik-baiknya sampai dia tua..

Haaaa.. ni shana..dia lagi kekwat tau..kalau mother in law dia buat bekal, selalu suruh akak makan dan habiskan.. manalah badan akak tak besor..tapi kann akak dapat kumpul duit untuk next vacation sebab duit akak tak yah beli makanan..akak makan bekal dia jek....akak sker akak sker....


Tapi kannn.. dia suka makan makanan yang dia beli...ni pukul 4.00 petang..akak rasa baru je abih makan tengah hari kul 2.00 ....dia makan lagi...isk..isk...tapi dia nih tak boleh ikut sebab badan dia kurus kalau makan banyak..akak nih kalau overdose maunya baju kelawar pun tak leh masuk dah...So apa akak buat kat opis hari-hari?


Diorang suka suruh akak jaga A4 paper kat pintu masuk ...kalau akak tak update blog...kat sini lah akak duduk....heheheheh LARIKKK

No comments: