28 March 2007

ORANG GILA

Kat mana nak start yek...gini kisahnya..on the way akak balik ke KL lalu lah karak hiway...hari tu dah lewat petang lewat senja.. abang akak memang suka drive kete time petang sebab dia kata cuaca redup dan tak panas... akak tak kisah sebab..kalau akak tak tidor.. akak makan.. tak pun tidur sambil makan..heheheh..



abang akak yang tengah asyik drive..tak pandang kiri kanan nih...

Pastu kat tepi hiway kami tumpangkan ada dua orang .. satu lelaki dan satu pompuan.. di sebab kan hari dah hampir malam kami pun kesian.. dorang pun tumpang lah naik kete... tapi kan sepanjang perjalan asyik lah bergaduh.. tak reti duduk diam...

Tengok camana diorang nih duduk bergasak kat dalam kete.....


Pastu siap main tembak-tembak lagi..... lepas dah lama asyik tak mo duduk diam..akak dah suspect lain dah... akak tanya diorang nih orang ada masalah ker?.nak pegi mana...? Adake dia kata nak pegi tengok sarkas kat Selayang tu....pastu abang akak tanya direct je.. Lu orang GILA ka?....

Pastu sejak tu dorang duduk dalam kete sambil menutup mata.. tak bercakap apa-apa pun.. sahlah dema orang gila.. suka benor nak tengok sarkas....

Pastu tanpa berfikir panjang akak pun tinggalkan dorang kat tengah-tengah hiway KARAK... kalau uols perasan dorang kat tepi tu tak yah le jemput dorang naik kete...buat semak kete jek...

No comments: