23 March 2007

SALAM DARI PAREE


Amacam?.. best tak?...Hehehe.. apako ingat kakak ko ni banyak sangat duit asyik jalan jekkkk.. actually this is photo of my friend who apprently went to London and Paris for vocation...cantik kan. clusssst..send MMS from Paris tau...masa akak terima MMS tu akak ada kat Jakarta...
Akak pun feeling star gak ..tak mo kalah nih.. akak cari satu gambar akak yang memang kelasss dari bandung akak pun type sms "from Paris Van Java wit luv"... hahahahah..akak mana boleh kalah..akak kan star..ko ado?...

Anyway thanks to Khairil and Yana ..next time akak gi sana gak kay...Oh ya akak juga dapat lighter dari London and Ireland...motipp ko bagi dua...ko suruh akak main lawan api ngan abang akak ke..?



Tapi akak dapat souvenir dari London uols...sorang satu key chain and sehelai T-shirt untuk dikongsi ngan abang akak...alwaysss tau... akak pun seperti biasa tak mo kalah akak pun bagi T-Shirt gak...tapi Selamat datang ke Bogor...bogor tu kat mana tatau..LARIKKKK.. tapi akak lagi kelas..akak tak suruh pakai T-Shirt yang akak bagi tu....akak suruh diaorang buat lap kete jek.... tgk betapa kelass nya akak tau...

No comments: