23 March 2007

THANKS UOLS....

Yeyeye..hari ni ada orang belanja akak makan..mungkin sebab kesian tengok akak asyik jaga A4 paper so di abelanja akak lunch tau...kalau selalu macam ni boleh lah tahun ni jugak akak pegi Beijing, Korea and Shanghai....pas ni sapa nak belanja akak yek.. kalau korang tak nak belanja akak mintak tau...

Hari ni nak tahu akak makan apa.. Yes Akak makan Mc Donalds...


Set Mc D yang akak dan kengkawan makan.. tapi untuk akak, akak order extra air..matilah lebey-lebey...

Abang ni tolong hantarkan makanan yang akak tolong order tu.. sporting abang ni.. akak mintak nak amik gambar dia terus dia posing...


Opsss..lupa lak nak kenalkan penaja makanan kami hari nih....Intan ...siap makan dengan nasi lemak lagi tu...matilah western meet eastern...hahahahah...

No comments: