05 April 2007

AKAK NAK BUAT FILEM

Ini bukan gimmic tau...akak memang teringin nak buat filem..akak nak buat filem tu boleh meletupkan panggung wayang..tak kiralah panggung wayang tu cuma tayang cerita cina je...tapi for sure akak nak MELETOP tau...

Akak dah fikirkan jalan ceritanya... akak nak buat cerita ala-ala hidustan sebab akak suka tukar-tukar baju... pastu akak pun memang suka nyanyi so akak boleh guna suara akak dalam filem tu...or lebih baik kalau akak yang jadi heroin...okey tak...

ni gambar akak tengah posing kat Taj Mahal..kelas tak akak kalau jadi heroin...


Akak nak iklan kan untuk audition cari hero lak...akak dah ada dalam senarai katerianya mesti cam ala-ala Salman Khan...kalau dia belakun tok sah dia bukak mulut..bukak baju pun dah cukup... Pastu akak nak buat macam-macam adengan menari dalam swimming pool.... Wah pasti ramai orang nak tengok citer akak kan...


Tak meleleh ke ko tengok gambar Salman Khan ni...

Lagi satu akak juga nak cari supporting actor yang ala-ala Sharukh Khan...dalam citer tu mesti ada yang dengki ngan boyfriend akak sebab dapat girlfriend yang meleret cantik bagai macam akak kan....

Siapa yang tak cair tengok renungan mata Sharukh Khan nih.... Kalau boleh akak nak dia belakon cuma kelip-kelip mata jek


Tapi akak takut nanti yang datang audition macam nih..akak nak bagi watak aper yek... kalau cam nih akak cancel la nak buat filem...takut nanti akak jer yang cantik menawan hero lak cam buat citer tamil..Opss Larikkkkk


heheheh..jangan marah yek Pak Long...nanti kena jual...Pak Long nih hensem... Pakai kete Besar...Pak Long Kelakar...Pak Long kata dia single...Motip ko ngaku single...sah-sah tak lama lagi jadi ayah.... Daddy i want to go to chennai....Opsssss...

2 comments:

Pak Long Handsome said...

Fuyo, ini lagi handsome dari Salman Khan, Shah Rukh Khan, Ciku Khan and sekutu dengannya...

Mesti cerita 'Pak Long' berlakon jadi box office di Chennai, Kuala Lumpur, London, Paris and some say in Batam also....hehehe

ALONG said...

Aiyoo Pak Long Mak Pengsan....