28 May 2007

PAY DAY

Kannn..seronok tak...? ye lah dah penat2 bekerja siang malam kannn.. berbaloi tak uols tengok amount tu? Sebab akak rasa tak berbaloi lah akak berhenti...heheh menjerat diri gak lee...

Selalunya kalau gaji bulan akak..akak akan bayar bill dan kutu akak..ko tau apa tu kutu..kita kongsi ramai2 bayar bulan2 pastu cabut undi siapa yang dapat dulu...kalau dapat last sekali okey lah.. tapi kalau dapat no first matilaaa duit dah abih asyik bayar je kan..Opsss..

So bulan ni akak tak ada gaji sebab akak kerja kat umah..so cuma dapat manage duit ady tuk bayar semua benda... dia kata gaji akak kecik tak yah kerja pun tak per... tapi yang kecik tu lah akak bayar segala bill yang kecik2 tu tau..kalau yang kecik2 tu di kumpulkan jadi amount besar jugak...

So tengok lah cam ner kan...so far akak masih tak kebulor lagi..heheheh...cuma tak leh lah akak nak beli make-up @ perfume selalu kan...till then see you later.


p/s: Intan akak dah masukkan duit kutu bulan nih kat account PB ko yek...bila nak open table?..gaji dah besar kan...Shana where are you..start kerja kat tempat baru dah ker?... try call tak dapat..tak kan dan tukar no phone...

No comments: