15 June 2007

KASUT OH KASUT..DI MANA DIKAU

Hari Rabu lepas akak berkunjung la ke Berjaya Time Square..mrasa nak cari kasut..bukan nyer akak tak ada kasut tapi rasa dah laaaaama tak shopping kasut nih.. kali ni akak nak yang simple colour hitam dan heel dia dalam 2 inci saja… kalau uols tengok Berjaya Tima Square ni kan bertingkat-tingkat kedai nyer.. percaya tak akak boleh round semua tingkat tu tanpa rasa letih tau.. matilaaa kalau suruh naik tangga sure akak pancit kan… nasib baik naik escalator saja tau.. mampu lah akak…dah lah payah cari saiz akak..akak kan pakai saiz 5 banyak yang sold out..yang ada display unit..tak mo lah..

Kan akak dah cakap..bertingkat-tingkat tau...korang mampu ker round setiap kedai nih...

Masuk satu kedai ke satu kedai…kat sini boleh tahan juga kedai kasut dia..tak lah banyak sangat adalah lebih kurang 10 kedai kot… tapi hampehhhhh.. suma kasut untuk budak Gothic ker..ngan corak polkadot…. Dema ingat akak ni suka jadi badut ker…Taiwan mari ker… Isk..Isk..jenuh akak buat kunjungan hormat ke kedai dema…

Bukan tak ada kasut yang betul2 untuk ke opis..motif cari kasut ker opis..katanya menganggur kan…semua nya nampak cheap dengan harga yang unreasonable… kalau ada brand tu akak tak kisah le..macam Jimmy Choos Opsss….memang le sesuai ..lagipun dia kan “master of sexy heel” kan..seksi ker akak nak pakai kasut Jimmy Choos…heheh BTW outlet dia akan di buka kat KLCC.. merasa lah akak jadi cicak man lagi…huhuhuhu…

Akak tak suka kasut kat sini..next kedai please....

err..tengok tu ada kasut yang colour hitam putih polkadot tu..Eiii tak sesuwaiiii...yang bekenan tinggi lah sangat..mau akak terpelecot nanti...

Tapi akak perasan satu kedai jual jam tangan …Dia jual jam Dior kaler putih..akak memang berkenan ngan benda colour putih nih..walaupun akak macam dayang senandung nih… handphone akak pun colour putih..jam tangan chanel akak pun colour putih..opsss…tapi kali ni memang akak nak cari kasut colour hitam… kalau colour putih baik akak pakai kasut sekolah BATA kan uols….

Tapi apasal yek kat sini budak2 sekolah menegah tak akil baligh lagi banyak berkeliaran… pakai ala clown gituew.. kalau sock dema sampai ke lutut..belang2 pulak tu..eiii ngeri akak tengok…. Baru akak tau.. inilah fesyen gothic kan.. akak dah tua..akak tak berkenan lah..sib baik adik2 akak bukan berimej gothic..kalau tidak mau akak bakar semua dema punya sock ..baju yang tah apa2 tu….

Cantik kan jam tangan Dior tu...Ady akak dah bagi hint dah nih...next aniversary leh tak..birthday akak nak yang lain tau...heheheh...abislah ko keje siang malam..huhuhuh

Kannn..sock sampai ke lutut gituew..banyak lagi species macam nih... ada yang lagi kelakau..tapi akak takut nak amik gambar..nanti dema pukul akak lak...akak kan kecik uols...

Akak dapat ker kasut hari ni…Hmmmmm..TAK ADA UOLS…semua AZAB sekali….

No comments: