12 June 2007

MALAYSIA BOOK OF RECORD

Cita2 tinggi kan orang malaysia zaman sekarang..semua pakat nak buat record… tak de ker nak buat record siapa tidor paling lama.. meh lawan ngan akak nih..

Akak ngan Abg Ady masa baru sampai kat event tu...gambar pakai henpon..sowry tak terang...


Ghupa pentas dema... macam kenduri kahwin punya khemah jek..tapi sound system tak ingat kalah kuatnya...

Kisahnya baru-baru nih kan ada nak buat record Karaoke 50 jam kat Titiwangsa..Ntah berjaya ker idak.. akak ada juga pergi tapi akak pergi waktu nak dekat2 pagi..kiranya dalam kul 2.30 pagi hari Ahad 10 June 2007… Saja tengok macam mana event tu..

Waktu pagi tu memang tak ramai orang… tapi mat rempit banyak yang berkeliaran.. naik menyampah lak sebab suka bawak motor ramai2 kat tengah jalan.. masing2 bawak awek yang mak ai seksi nyer… Cadang nak juga nyanyi.. tapi pegi sana akak tengok banyak yang nyayi ala2 syok sendiri tak sanggup dengar suara2 dema yang sumbang.. ada juga yang sedap tapi majoriti nyanyi suara tekak…. Yang dah tua ganyut pun ada tu… siap berdangdut lagii… Isk..Isk.. Tak larat dengar suara dema yang banyak memanggil hujan akak berambus ke UpTown Damansara.. Balik umah dah dekat kul 5.30 pagi..gigih juga pergi ke pasar Chow Kit..konon2 nak pegi pasar awal2 pagi..sekali tu pasar pun belum bukak lagi..hahahaha gigih kannn… akak ingat pasar chow kit tu macam pasar borong selayang.. kul 3.30 pagi dah bukak…ternyata akak salah..huhuhuhu



Akak hanya mampu tutup telinga..Ya Ampunnnn.. memang tak sedap...

No comments: