25 June 2007

ME AND THE ONE WITH THE TRAINING

Jam dah pukul 4.30 pagi tapi still tak dapat tidor lagi..mata ni dah naik petak asyik ngadap computer.. bukan buat apa pun just browse blog kengkawan.. pastu main game sikit... even akak main game puzzle pun akak still tak leh tidor...

Hari ni hingga seminggu akak terpaksa jadi supir untuk Ady yang ada training kat area Jalan P Ramlee.. dia malas nak drive kete.. dia kata since akak tak kerja biar akak jer jadi supir dia... amboi2 mentang2 lah akak jobless dia boleh buli akak yek..tak per.. ada ubi ada batas.. ada hari boleh balas...nanti dia dapat gaji nanti akak nak suruh dia jadi supir akak nak berbeli belah.. huhuhuu.. akak dah set a few interview untuk this week.salah satunyer kat dataran Palma... dekat jer uols... sebelah ampang point kannn...kali nih akak tekad sumua kerja yang area rumah akak akak akan apply... tak mo dah kerja kat area batu caves ke, selayang ker, kepong ker, jalan ipoh ker... semua tak mo.... sometimes orang kata be careful with what u wish to.. akak wish akak dapat kerja yang hanya jalan kaki ker tempat kerja.. boleyyyy?...pukul 4.30 pagi hujan start turun dengan lebat kat umah akak nih... patutlah panas semacam jer... sampai akak pakai bikini kat rumah opsssss...

kay lah besok update lagi... tak ada gambar meh?... malas nak upload...duiiii....

No comments: