15 June 2007

TO RAHIM

Dear Rahim, meh tengok betul2 gambar akak kau yang tengah senyum nih...ko ingat akak tengah senyum kat ko ker... cuba ko compare kan gambar akak ngan Bluehyppo tu... tang mana yang sama..Opssss.. kalau kau pakai cermin mata cuba pergi gi jumpa apek yang buat cermin mata suruh dia tambah power ker apa yang patut ker..TAK SAMA KANNN.... Nasib baik kau jauh dari aku kalau dekat dah lama kita lawan sapa makan lebih banyak..Opssss silap....sapa lebih besar.... heheheh...

Ni gambar akak kau kat opis 3 bulan yang lepas yek....tak ada edit2 tak ada super imposed...



Ini pulak ghupa bluehyppo yang ko kata sama cam akak...tak sama kan..colour pun dah lain..akak lebih putih dan berseri..badak tu dah color biruu... Errr traffic Light ko kenal ada colour apa..cuba bagi tau yang atas kaler aper dan bawah kaler apa?..akak bagi jawapan yang tengah2 tu kaler oren....


P/S: meh bagi aku gambar ko yang baru... makin kecik kot....ada berani.. email kat akak yer...

P/S: tempat keje ko ada kerja kosong tak? heheheheh...

No comments: