01 July 2007

GUESS WHO PAY US A VISIT?

Memula this week akak ingat nak balik rumah MIL..at last minute ady decided kata next week.. tak mau tergesa2 since this week akak akan mula start kerja.. takut akak penat on the first day of work ..baik hati tul Ady nih kan... memahami...

So tetiba phone akak berbunyi dan guess siapa yang nak melawat akak kat KL nih? Jeng jeng jeng...

Cute kannn... namanya Shu-Aleya Khadija...Hrmmm.. satu tahun lebih.. tapi dia datang ngan sapa yek.. tak kan jalan kaki sendiri kan...kalau senyum ada lesung pipit.. comey tau...

Masa baru sampai.. mood tak berapa okey sebab baru bangun tidor...tapi cepat mesra ngan akak tau..kalau dia ngantuk mesti nak ngan ibu dia kannn.. anak siapa nih yek?

Kannnn.. anak bongsu kepada Farah Eileen... anak ketiga tau..dia bawak sorang jer kali ni...

Eileen: Yus nape kamu asyik ambik gambo aku jer nih (loghat kuala)

Akak: saja aku nak letak dalam blog aku...

siapa abah budak nih yek?

Ni haaa..Shu Hakimi..baru baik MC sebulan kann..pandai belakon tambah lagi seminggu yek..lain kali bawak superbike tu laju lagi yek..untung2 dapat cuti setahun lak...

Sebenarnya dia datang sini ada race kete kat titiwangsa.. Ala orang main kete kecik remote car tu...so malam ni they all tidor lah kat umah akak yang kecik nih...

Lepas makan malam (akak masak tau) we all jalan2 kat up town danau kota... tak beli apa pun saja nak tengok orang berjual...

Eileen tengah tengok baju anak2 dia.. tak beli pun...(Eileen kat sini tak ada Osh Kosh laaa)

No comments: