07 July 2007

I'M AWAY AGAIN...

at RnR Tapah


Hai Uols.. capek hari ni kat opis..hari Jumaat kann.. so far okey lah kerja kat sini..actually akak dapat tahu company just establish pada August 2006.. but quite okey coz they don't need any financial support from our local bank... yer lah our bank ni kan hanya memberi pinjam pada orang yang ada duit kan ..yang tak ada duit nih macam2 alasan dan syarat kan... biasalah... so memang ada pro dan contra kerja ngan company yang baru start ni.. yang bagusnya my boss give 100 % support untuk buat decision untuk company in term of work becoz belum ada apa-apa format lagi... basically i'm incharge of project banyak juga lah yang nak kena implement kat opis nih..


Yes berbalik pasal I'm away tadi..sekarang akak kat RnR Tapah..kat sini line wireless internet free so akak amik kesempatan ni nak upload blog nih.. sekarng ni pukul 3.oo am.. masih jauh lagi perjalanan akak ke Taiping..Minggu ni minggu rehat akak kat rumah MIL.. husband akak kan anak tunggal so everything my MIL siapkan sarapan.. Lunch..dinner.. Tea dan supper pun dia buatkan.. so akak akan tido dan makan sajalah ... I need to recharge my self after a hectic schedule at office... By the way akak nak inform..Errr tak per lah lain kali akak citer sebab tak confirm lagi..till then bye..have a nice weekend..

No comments: