07 August 2007

MEMORI - PART 2

Hai uols....selamat pagi..tgh hari...selamat petang... hari ni akak dapat email dari ex my school mate..siapa lagi Arnie..cikgu sekolah kat Manjung tuuu...tak sangka dia masih ada gambar-gambar nih kannn.. actually kebanyakan event yang we all dok sembang kat yahoo group tu akak tak berapa ingat pernah terjadi tapi since i have a lot of friend who keep remind me about my school day... i felt very touched to have those memories back.... Caya lah ko Ismi terror tul ko remember macam-macam perkara hanya dengan berbekalkan book of shadow (SEMERBAK) and Arnie our official photographer during those day ..dia lah sumber nak dapatkan photo yg di idamkan sebab dia ada kamera canggih..heheheh dan ramai kenal dia masa kat sekolah dulu..one more thing dia berani nak approach senior dulu-dulu..heheheh akak segan...akak kan pemalu tapi mahuuu..huhuhuhu

okey start ngan picture kat bawah ni kannn... Ismi ke siapa ada bagi tahu masa kita sekolah dulu kak Zanariah ni nampak cantik tapi sekarang macam tak lahh pulak kannn..well akak pun rasa yang sama..masa dulu akak selalu admire ngan body dia (opsss) ngan rambut dia...ngan kulit dia...fuh memang cantik gilerrr.. Opss akak dah sound macam lesbian lak kan hahahahaha..tak kisah laaa...tapi serius uols...memang manis dia...maybe lahh masa tu kita lagi BURUK dari dia hahahaha...cuba korang tengok org zaman 50 an..bagi dema dalam era tu dah kira malatop...tapi kalau dari zaman kita cisss...macam ni orang kata cantik.... sebab kita dah lebih cantik sekarang..opsss matilah masuk bakul angkat sendiri....hahahaha

Setalah akak jenuh memikir kan nama dema ini (of course dengan bantuan Mr ady) akak list kan nama dema dari kiri ke kanan... Yusri Marat (father dia cikgu kita) Syaiful Darwis (hensem kan) kalau dulu dah hensem macam mana lah sekarang yek?.. Zanariah... Rashdan (rasanya dema ni dah kahwin berdua kann) and last sekali Nizam....masa kak zana jadi TKU (Timbalan Ketua Umum) dan Ketua Umum nyer tak ada dalam gambar Azhar Samad (akak panggil dia azhar bulu coz banyak bulu)... hehehehe sesiapa yang still tak ingat ketua umum tu ..simpan dalam otak yekk....masa dema form 5 kita akak form 1..banyaklah senior yg test market kann...

Hahahah..tergelak besar akak tengok gambar kat bawah ni...kalau sesiapa nak tahu ni lah batch husband akak... mengikut kata Cikgu Arnie kita ..akak suruh dia ambil gambar batch dema ni semata-mata akak nak gambar ex-bf akak masa tu... akak tak malu nak ngaku masa tu akak rabun warna kot hahahahaha... akak list kan laa yek dari kiri ke kanan start dari atas...Fahrizal, Azlan Zam, Roslan (akak panggil Roxete) Hisyam Affandy, Mahathir (det), Mazlan (kat Brunei sekarang) Cikgu Marat, Ishak, Roshaidee (manager yek hang...)Samsul Amri, heheheh my hubby (cute kan masa tu)Fakril Zamani (Kawin ngan junior kita) Shafie (sekarang bawak kapal..loaded tau) Zaid, Zaidi,

Bawah duduk: Yusri (Tono), Kamarul Hafiz (duduk kat ngan umah akak..dah gumuks) Harizal, Bakhtiar (tokey direct selling) Sanusi, Ermi (keje kat Putrajaya) heheheh my BELOVED BOIPREN...Yusri Yunus (rabun ke akak masa tu) dan Mizan (jadi kastam)

Ady: Apa masalah mata u masa tu yek?

Akak: naper?

Ady: Banyak lagi yg semenggah contohnya I..yang U dok kenan ngan Yusri Yunus tu pasai apa?..

Akak: Puhleaseee...kalau ikutkan U jatuh number 8 kot dalam senarai I tau..!!!!

Ady: Sahlah mata awak ada problem sampai sekarang..

Akak: hehehe (sebenarnya dia jeles..malu nak ngaku...)

Okey next gambar ....jeng..jeng ...balak hensem masa kat kelas 1A4.... nampak togel kann..camna laa boleh dikatakan hensem kannn... Soalan ni nak kena tanya Aidee...sekarang dah jadi Tuan Inspektor hahahah.... tabik tuan... saman akak boleh delete tak?....gambar ni kat dalam stor sukan yg daif dengan cikgu Amir Sharifudin Wong.....Woit Moksein apa jadi ngan rambut ko sekarang ni yek..makin sikit jer.. pastu perut makin boroi kannn...

Gambar kat bawah ni Cikgu Radzi di kelilingi oleh ex kelig akak..tapi sorry lah akak tak dapat nak detect sebab kecil sangat....tapi akak perasan sebelah cikgu tu Eri Darleena kannn...dia ni badan jer sihat tapi dance power..pastu english pun dahsyat... dia yang ajar akak menari masa talent time...huhuuh..It's a final coundown.. lagu dorm kitaorang..hahahahahha...lawaksss...

So kengkawan kalau ada gambar lagi send laa email kat akak yek....boleh kita buat tajuk berbincangan dan of course akak letak dalam blog akak supaya akak tak akan lupa lagiii... kalau tak nak bagi akak letak dalam blog bagi warning awal2 kat akak..tapi selalunya akak tak makan saman..hehehehhe...

Chow...

No comments: