03 October 2007

DINNER WIT ADDY

Sebenarnya sejak bulan Puasa ni akak jarang dapat dinner ngan addy.. yer laaa..kalau tak akak join company bukak puasa, Ady lak bukak puasa ngan opis dia... kadang2 akak bukak puasa ngan kawan2 akak dia pulak bukak puasa ngan kengkawan dia.. tu tak termasuk kalau dia ada meeting and terpaksa balik lambat.. so akhirnya dapat jugak akak dine out wit ady... tapi area nyer tak lah jauh kat area Cyberjaya jugak...Padi Cafe..okeylah..

Padi Cafe


Biasalah kalau tak pose sebelum makan bukan lah akak namanya..akak kan suka perasan chanthekkkk..larikkkk...

Baru aja nak bukak puasa 2 orang kawan kawan Ady lak join buka puasa..lebih ramai lebih baik kan...So akak makan grill smoked salmon and Addy had Nasi Goreng Thai..The other two guys akak tak tau dema amik apa..

Zamri tengah pilih menu

Akak makan Grill salmon with key lemon gravy... tak berapa la uols.. macam ada yg kureng..

Ady pun tak abis makan..ntah apa2 rasa dia.. Nasi goreng Tom Yam.. too salty

After that, sembang tak hengat ni..sampai kul 9.00 baru nak balik umah... Adehh penat ..sapa kata makan tak penat.. Esok nak kerja lak... huhuhu

No comments: