03 October 2007

DRIVING? NO THANKS...


Sebenarnya bukan nya akak malas drive....akak enjoy driving tapi yang paling akak tak suka waktu pagi2 masa nak pegi kerja jem teruk kat area cheras...lagi tension kalau ada lori siput (lori simen) yang gigih jugak nak keluar pagi2 ni time orang nak rush pergi kerja.. tak termasuk lagi kalau jengkaut tu buat perarakan pagi2 kat jalan raya... tu la pasal akak lebih suka jadi minah rempit... Kalau ada accident tu semua pakat nak tolong tengok... padahal bumper kete jer yg kemek sikit... fed up lah akak kalau tgk fe'el rakyat Malaysia ni.. terlalu perihatin... kalau call man tu berlambak2 berenti dengan walkie talkie nyer...elok saman je depa nih.. senang2 nak berenti tepi jalan kan...



Matilaaa akak dah start emo pepagi nih...Lupa lak akak tak tunjuk lagi kan bike akak baru beli sempena menyambut Ramadhan.. kenapa Ramadhan akak beli moto? nanti akak citer lain kali laaa...okey

No comments: