11 October 2007

LAST MINUTE SHOPPING AT DOWNTOWN KL

Uwaaaa..akak tak ada baju raya lagi taww..kesian akak.. tapi malam ni akak merempit ngan Ady dan Helmi Legau satu lagi motor.. we all pegi ke downtown KL... akak ingat nak juga cari baju tapi dari jauh baju tu nampak cantik dah dekat macam hazab sangat... Helmi lak tak abih2 cakap nak beli kat adik laa.. kat mak laaa..alih2 asyik dapat tunang punya jer... Aik cakap tadi nak beli untuk adik.. bila pegang baju cantik jer terus nak bagi tunang..camno..at last dapat lah juga baju untuk adik dia.. tu pun nak beli lagi satu untuk tunang..alih2 mak dia punya tak ada..huhuhu..siap beli lampu tidor raya lagi tuuu...

Tu Tengah bayar baju Tunang dia laaa..siap planning nak bawak tunang dia datang pilih sendiri...ada berani ke? kang tunang ko borng semua sapa nak bayar?..

Happy sebab dapat banyak baju untuk orang lain...



No comments: