11 October 2007

MOOD RAYA 2



Kali ini sessi mood raya akak kat IOI Mall... Kali ni pegi dengan one of akak nyer Project Manager.. sporting tau uols..sipa drive kan we all ke sana.. biasalah naik kereta projek.. kali ni partner in crime akak Muna, Wan, dan PM akak .. siap try baju pastu snap2 gambar...walaupun baju kebaya yang akak try tu ala2 dah macam nak balut nangka..berani mati nak try jugak.. hahahaha..Muna dah macam Gothic Chic dah.. Ada akak beli apa2 tak ada.. tapi Wan siap beli baju raya pastu ada hati nak beli kasut raya.. maklumlah dah dapat bonus kan Wan?..heheheh.. Our Pm tak beli apa pun... so balik opis kul 2.00 ..syok tau jalan....Ni nak keje ke nak shopping nih?

No comments: