02 October 2007

MUDA-MUDI NIGHT OUT

Adeh..malas akak nak citer..asyik makan jer.. kali ini we all semua buat just for bachelor under 30 berbuka puasa... sapa kata akak tak layak masuk kategori ni.. akak kan baru 24 tahun.. tengah muda remaja lagi tau.. So tengok gambar jer laa yek...penat akak nak citer panjang2 nih...


Yes we all makan kat The Coast Alamanda Putrajaya..Open air concept.. ada BBQ ada Mee Kari, Akak rasa dia punya lauk pun lebih sedap dari IOI Resort.. Cheff kat IOI resort kena balajar masak kat sini tawww...


Girls... tapi beware tak semua yg available tau..akak sorang jer yang available... Opss akak dah ada anak Pak Zain tau...

Some of the Guys..ada yang tak mai lagi..

Akak dengan gembira posing ngan Min..Akak suka nampak food banyak2 tau...

Girls with their food..Stock seminggu makan ni tauuu..


Ni pulak Edan nyer Food... Feeling2 on diet konon.. siapa Edan yek?..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Ni lah Edan....Sudehhhh..aku tengok ko makan starter jer buah....lepas tu tak henti2 buat lawatan Muhibbah kat meja buffet.. Kata ko demam...tak ada makna nyer....heheheheh

No comments: