01 October 2007

SEDIH TAU....

Hari ini akak sampai opis lambat.. sebab hujan.. akak kan minah rempit kannn... kisahnya akak memang tau start Jumaat petang sampai semalam kot (ahad) ada renovation kat opis akak... tapi tak tau lah seazab nih.. akak masuk jer opis dah tak ada mood nak buat kerja.. dulu opis ni ada juga partition atau dinding sekarang dah seluas mata memandang.. yang akak tak suka tu tempat akak dah jadi bertambah sempit.. dah lah almari filing akak ada kat dalam bilik drawing..venci tauuuu...

Nak korek hidung pun tak boleh dah..semua orang boleh nampak..dulu akak sengsorang jer kat sini ..nak tidor pun kira boleh lagi... sekarang nak pakai lipstik pun rasa macam semua orangtengok..huh..bosannn...

Ni tempat akak masa dulu.. oeky kan boleh adakah sessi anyam ketupat kat sini.. kat depan akak tu bilik boss akak pastu kat depan tu ada pintu keluar dan dinding.. kat kanan akak dinding juga so akak tak lah boleh nampak the whole depatment... akak kan suka verangan.. so kalau tertutup sikit tu boleh lak akak verangan lebey-lebey sikit cam model...printer akak pun boleh muat kat tempat akak tau...

ini lah hasil setelah di renovation kat tempat akak..Engineer perasa DIVA mana ntah buat design macam nih... macam dewan periksa lak.. dah lah kat depan tu telopong jer.. tak leh datang lewat lah cam nih.. nanti sumer orang nampak..huhuhuh..sebelah depan dan kanan dinding pun dah kena roboh.. printer kena letak kat workstation kat belakang..maknanya aka tak leh nak tambah saiz badan akak lah lepas ni.. tempat sempit macam semut...

Dulu akak happy dengan tempat kat sini.....

Sekarang amik kau... semua akak boleh nampat orang kat PCD 1 dan PCD 2.. berani mati kau nak berangan kat sini...

Belah kanan akak.... dengan wire berselirat.. pastu sapa yang pergi photocopy semua aka nampak... yang tak bestnyer akak boleh dengar setiap partition punya phone.. kalau dari jauh akak tak leh cam meja mana yang berbunyi...

tapi kann ada seseorang baik hati dah bagi akak buah rantai nih tauwww.. jangan jeles.. hadiah nak pakai raya...boleh lah akak berangan jadi Mak Datin lak lepas nih...cantik kan uols...

No comments: