12 November 2007

AIDEE'S SYAWAL CELEBRATION

Gigih tau akak cari waktu nak attend function nih..bukan senang nak makan "masakan" Aidee..sekarang ni akak tengok Aidee dah makin maju tanpa helping from Mummy... akak tengah berfikir.. bantuan sapa agaknya..mugkinkah catering dari hotel Dynasty.... tak kisahlah... janji hati akak gumbira dapat makan laksa johor, Roti jala, satay ayam&daging, kuih muih... dan air Ribena.. yang nih mesti Bibik bantu kannn.. heheheh sapa yang tak datang rugi woooo... akak dah set time pukul 12.00tgh hari mesti sampai..dah janji ngan Ismi dan Zaireen nih.. tapi biasalah tak kan melayu hilang di dunia..kul 12.30 jugak sampi.... serentak pulak tu....

Akak naik moto jer datang sebab lepas gi sini akak nak pegi P.Ramlee the musical..nanti akak citer laaa okey... lagipun akak ada secret project yang tak leh citer lagi..siapa yang dah tau senyap okeyy..heheheh

Akak sebenarnya nak amik gambal KLCC...(Kain dema jarang laa) alih2 depa dok posing kepit kain.. tak mo bagi evident kat dalam blog nih....Merah kan Ismi...


Acara bergambar ngan errr..kengkawan leh?Ain and Aidee jer dah ada anak..akak baru pregnant 7 bulan..so perut akak tak berapa nak nampak...heheheheh

Acara beramas mesra bersama tuan rumah.. guest nyer adalah 3 orang tapi riuhnyer macam 15 orang.. Adam as usual very lovely...Damia pun as usual very Active..heheheh

Tuan rumah sudi bergambar untuk blog yang tak canggih nih...tak per tahun depan ajak lagi yek


Kamarul datang lambat sikit kul 1.00 baru sampai bersama escord... anak very pemalu... siap bawak beg drawing lagi tu...memang sah anak dia akan jadi akitek macam papa kan...


Aidee cakap Mokhsein suruh tgk TV 3 dari kul 1.30 ke kul 2.00 jenuh akak tunggu sampai abih lah berita jam 1.30 tu akak tunggu ...kalau setakat gambar buruh kasar indon buat kerja tak yah suruh akak tunggu..dah rugi masa makan akak... Apa citer nih mokhsein..cuba terangkan kat akak nih....cepattt jawab......

No comments: