12 November 2007

LAMA TAK UPDATE KAN...


Adeh.. laaaama akak tak update kan.. sampai akak rasa dah lupa kat mana blog akak..huhuh... akak baru nak rilek2 bermanja-manja ngan parfume akak yang baru tu opssss.. dah sibuk kawan2 tinggalkan sms..msg bila update blok.. syok sangat ker melangut kat sini uols...akak sekarang ni memang dah dapat sindrom malas.. tu la pasal akak plan nak update lite2 sajer uols.. mana akak nak start yek?... citer hari raya..matilaaaa syawal dah abih...tak per janji akak update kaaaannn..tapi akak tau sorang kawan akak tu dah ada blog.. kan Ismi kannn..akak dah curi2 tgk dah.. okeylah tu...cuma gambar jer yang tak der lagi kannn... ko jangan lawan akak



Kisahnya selepas akak sampai di Taiping akak terus masuk tidor.. pagi tu akak bangun..adalah pukul 11.00 pagi..baik kan menantu macam akak nih... terus teringat nak buat kuih..maklumlah akak kan raya sama waktu dengan rusia...kiranya akak sambut raya sama ngan Sheikh Muzaffar lah...akak ingat akak sorang jer sambut raya ikut rusia rupa2 nya ada juga kawan akak datang beraya ..tapi kawan akak tu lelaki tau uols.. akak heran jugak..fesyen baru ko..lelaki boleh..Opsss malaysia boleh.. huhuhuhu..

Gambar kat atas tu lah percubaan akak nak buat tart yang di ajar oleh wanie..boleh laaa... abaikan keadaan saiz nyer yang sekejap2 besar..sekejap2 kecil... ikut suka hati akak laaa..kuih akak heheheheh... sambil tu tengah hari akak buat macaroni cheese..maklumlah sambut raya jer kat Taiping.. tapi makan ala2 sambut christmas...tak berani akak nak curi lemang bungkus mak mertua akak yang dah spare untuk raya waktu Taiping.. matilaaa akak lepas nih......

No comments: