12 November 2007

SATU HARI DI HARI RAYA

Kannn dah hari raya dah uols.. punyalah i tak dapat nak pakai baju raya... ramai sungguh saudara mara belah hubby i yang datang berkunjung.. tak cukup bihun sup, buat laksa..tak cukup laksa buat ketupat, tak cukup ketupat bukak lemang pulak..pastu tak cukup jugak..akak buat2 hilangkan diri ke Bukit Merah..Bley? hehehehe

Kawan akak yg raya sama waktu ngan akak semalam tak datang pun..maybe dia tak celebrate raya kedua..Opss kedua ker?.. akak rasa raya ker 15 kot... antara yang datang Mizan and family, Roshaidee and family.. cuba tgk roshaidee dah ghupa orang mengandung 5 bulan.. laki akak jugak maintain.... Mizan still macam dulu gak..alhamdullillah akak dengar dia cukup trawikh 30 hari.. tak sempat lak nak snap gambar.... tapi kalau amik pun flash mesti tak cukup terang juga.. OPsssss... hitam tapi still manis lagi.. tang mana tu..heheheh...

No comments: