08 December 2007

HARI SENAM SEDUNIA

Lepas makan macam2 akak rasa badan akak berat lain macam...tak leh jadi nih.. akak try pakai seluar dah tak leh nak zip... apa lagi akak mesti heret rakan subahat akak yang buat akak jadi montel (sebenarnya akak yang rela jadi montel).. time for exercise supaya kita boleh makan banyak lagi tanpa beli baju baru.. matilah maaakkkk.. ala2 plus minus gituew....akak buat sit up.. akak main beskal (macam tak ada beskal kan) akak angkat berat... dalam sejam lebih gak laaa.. habis lenjun satu badan.. pastu baru akak rasa ringan sikit....heheheh boleh makan lebih malam nih


Sempat amik gambar lagi nih

Wanie tengah gigih wat treadmil... kalau akak lah baik round mid Valley atau KLCC jalan jugak kan...

Pastu next week nyer we all wat swimming.. jenuh gelak dari berenang nyer...mrasa we all jadi dua ekor badak berendam huhuhuhuhu.. gambar swimming tak bolehnak publish nanti ramai yg terpikat ngan body we all hahahahahahaah......

1 comment:

Norwanie said...

kak yus... rasa nyer kita kena start balik our 'Hari Senam Sedunia". Banyak lemak dah ni...ekekekek. itupun kakau kak yus tak busy dengan ALI or YUSOFF. :)