08 December 2007

MAKAN-MAKAN

Akak nih kalau pasai makan no 1.. tak kira lah makan apa..akak memang suka makan...ni masa akak makan kat Johny alamanda ngan Wanie.. wanie pun kaki makan jugak.. no wonder body we all comel.. konon ala2 nak diet makan steam saja .. kirim salam lahhh.. sampai senak perut we all makan.... heheheh


Ni pulak kontraktor belanja makan lunch..Ngan Tasnim as a host... makan lagi kannnn.. kat The Coast Alamanda jugak.. macam tak tempat lain kan.. yer lahh akak kan kerja kat hulu..also present Wanie, Min, and Ayu from MD's Office.. Kali ni akak buruk lantak jugak....tu laa sapa suruh ajak akak...kannnnn...


Ni pulak masa opening food court baru kat opis akak... tak ada lah selalu we all makan mamak sajork.... kali nak try makan western.. nampak nyer this is the first and last time we all makan western kat sini.. kureeeeeng...rasa macam baru belajar masak..kat sini kena layan diri...so service agak lembab laaa... dan drinks pun mahal sikit....



Ni pulak masa akak makan ngan kawan baru akak Norita...finding out that we have a same interest.... apa dia?...we called it Gaban..... sapa yang tahu tu tahu lah... but sayang we all mula rapat selepas raya and now dia dah resign dari company akak for her own good.. better offer katanya.. sempat tu buat wasiat bagai.. suruh teman baik dia gaban.... heheheh dont worry i will take care of you sabariah... heheheheh sesama lah kita yek... We all ni semua PA kepada boss masing2 lain team jer... Good Luck Norita... lain kali ada rezeki kita makan lagi kat Q-Thai Cyberjaya yek....

Enuf wit entry makan2...akak dah lapar lak..kang akak gi serbu roti canai 3 keping kang.. akak boleh abis kan tau....

No comments: