20 February 2008

2nd INJECTION


Hai uols..laaaaaama akak tak update kan.. yerlah dah dapat sindrom malas.. orang beranak kecil kan.. siang gi kerja.. malam lak nak jaga anak opsssss..laki akak baik tau..dia rajin buat susu waktu malam..tukar diapers pun dia tak kekok.. akak suker tau cam gini.. tapi kalau nak suruh akak beranak kecil dalam masa terdekat ni akak mintak maaf ler uol... akak ingat senang nak jaga baby nih.. rupa2 nyer banyak kerenak jugak yek..dia suka buat konsert malam2..time orang sedap tido lak tu....

hari ni akak kan citer pasal eralli first kena cucuk..maksud akak yang kedua.. yang firsttu akak tak tengok sebab lahir-lahir jer doktor dah inject.. tapi kali ini lepas sebulan akak kena bawak dia jumpa doktor...

Dia tak tahu lagi nak pegi mana..dia ingat nak gi jalan2 kot..masa ni genap sebulan dia lahir so masuk kete jer terus nak tido.... hehehehe nanti tahulah dia...

Masa ni dia pun still tak tahu apa2 lagi... masa doktor cucuk tu terus lah dia mengeluarkan suara yang ala2 nyaring.. pastu nasib baik kejap jer... anak mama nih memang kuat...nasib baik tak demam dia... kalau tidak dengan akak2 dapat MC hehheheheh...

Sekarang ni Eralli dah dua bulan.. dah lepas 3rd injection dah... tapi akak tak sempat nak amik gambar... tapi dia demam sikit lepas injection yang ketiga tu... sian pulak akak tengok.... tak per kan Ali..lepas ni banyak lagi injection yang nak kena ambil.. papa dia dah cakap yang option punya injection pun dia nak amik jugak...huhuhuhuhu..

No comments: