20 February 2008

TADIKA?

Apa kes ni...akak dah ada anak instant ker?.... Cute kan Ady kalau ada 3 orang anak...huhuhu. sebenarnya masa ni we all kumpul ramai2 adik beradik.. ramai ker? heheheh akak cuma ada empat orang adik beradik jer... saja nak celebrate my birthday... umur akak baru 23 tahun tau...huhuhuhu.... yang belah kanan tu anak adik akak dan yang duduk tu anak firts dia.. They all ni memang rapat ngan ady..dia panggill Ady pun papa.... saja jer nak bergambar macam nih


Ni pulak masa bersantai ngan cousin dia.. Ali yang paling kanan sekali.. Farish pulak yang tengah tu..kiranya Farish ni tua 3 bulan dari Ali..so kira nanti masuk sekolah sebaya lah dema... Kiri sekali ashraf.. dah dua tahun lebih dah.... jenuh lah nenek dema kalau semua dah pandai jalan.. sdangkan sorang yang pandai jalan pun dah naik demam nenek dia melayan ni kan pulak tiga cucu jantan... Tak dapat akak nak bayangkan...

No comments: