20 March 2008

FRASER HILL-DAY 1

Hai akak tak sabar-sabar nak update live dari fraser hill....akak pergi ke puncak nan tinggi ni sebab kawan akak ajak...dia kata dia dah booking apartment shell kat fraser hill.. akak pun tak pernah pergi ke fraser hill seumur hidup akak nih.. dah masuk umur 23(ye ker?) tahun ni jer lah akak dapat jejak kaki kat sini...

Akak pun feeling2 cuaca dia tak sesejuk mana ala2 cameron ker...genting ker... tapi sampai kat sini alamak sejuk nyer... matilah tiga hari akak kat sini tak mandi lah jawabnyer...water heater tu memang ada tapi waktu selepas mandisejuk sangat sapa nak jawab tu....huhuhuhu...sejukkkkk... Oppssss akak masih terhutang entry akak pergi padang dan entry akak main futsal sampai akak belasah kai kawan akak dan entry akak pegi besday Adam anak Aidee dan akak menang acara paaian ikut tema terbaik.. banyak nyer entry masih hutang.. tapi akak tak kira akak still nak citer pasal akak gi frasel hill nih....

tanpa membuang masa akak terus on computer dan terus update dri bilik tidur... terima kasih celcom broadband.. kat sini tak ada 3g so gprs pun okey lah......

Ali ngan sut ladybird nyer....cam girl kan....

Akak ngan posing manja dari balcony bilik akak... manja ker...hikssss....


addy seperti biasa asyik berkepit ngan Ali jer....Ali pulak terpaksa bedung 2 ke 3 lapis baju.... sejuk sangat tau.... matilahhh akak kan kurang lemak.... so haba cepat meresap dalam badan....huhuhu


Lisa anak kawan akak yang terlalu excited ngan Kabus.... badan jer kecik tapi kalau letak dalam freezer pun okey lagi dia nih... orang sejuk2 dia sibuk nak mandi......

malam nin nak makan steamboat ...so nantii akak update lagi yek...daaaaaa

No comments: