21 March 2008

NYAMANNYA NEGARAKU....

Feeling2 patriotik pulak dah.... serius uols akak tak ada lah pernah pergi kat mana2 dlm malaysia nih yang buat hidup akak jadi lembab nak tidor jer...kat cameron pun dah tak sejuk lagi...apa lagi kat genting dah macam funfair lak.... kat fraser hill nih masih tenang dan nyaman... walau pun klau duduk kat sini seminggu mati kering lah akak kebosanan....

Lets share some picture yang akak amik pakai henpon tak berjenama akak tuuu...



Merpati dua secoli...opssss dua sejoli...bagai pinang dibelah dengan kapak...hehehehheh

Akak bersama jam kat roundabout kat town dia...

Addy posing nak ada gambar bukit fraser tu.... jam tu dah pukul 7.00 dah..akak dah naik ketaqqqq...

Seorang jejaka berjalan sambil menolak stroller...matilah akak sabotaj..dia dah khawin yek..akak juga still maintain bujang....

Salah satu bangunan lama kat fraser hill

Errrrr..bukan akak nak bergambar ngan bunga tu..bunga tu yang panggill akak bergambar dengan dia..dia kata colour kita sama....hiks... matilahhhh lady in pink.....

Esok akak balik butbefore that akak nak explore apa yang ada kat sini lagi..bye..bye...

No comments: