21 March 2008

STEAMBOAT ANYONE?

Kelas tak akak berchoti sambil feeling2 meniaga staemboat...heheheh mrasa makan staemboat at open air sambil menghirup udara segar.... sejuk bangat dong....

Tapi sebelum akak melantak akak bagi anak akak makan dulu.. bagi dia kenyang pastu bagi di tidor supaya aktiviti akak tak terganggu...hhuhuhuhu pasal makan ni memang sensitip kalu ada gangguan...

Tadaaaaa...akak telah berjaya menidurkan Ali dengan cepatnya...pukul 9 mlm dia dah tidor..maklumlah suasana sunyi pastu sejuk pulak..sampai dua lapis akak selimutkan Ali nih....kala boleh akak nak balut dia satu badan....


Kannnn uols..makanan sudah tersedia..Mem yang prepared heheheheh..sebab akak pegang piala(Ali) so tak leh banyak tolong...dia bawak helper..so helper leh jaga anak kannnn...akak offer sapa nak jaga Ali tapi sorang pun tak nak..huhhuhuhuh

Cepat2...nanti abis...open air kat balcony gituew.....Akak feeling2 makan makanan berkhasiat gituew....tapi akak makan sikit jer uols..kan akak nih species Karnivor...huhuhuhu


Addy berlari2 anak nak kejar yang second round....tu dia tengah mencilok air manggo alisa.... nanti akak update lagi yer....bye

No comments: