23 April 2008

FUTSAL 2008

Aiyoyo Amma...Appaaaa.. so sorry entry terlalu ketinggalan zaman..matilah entry zaman pra sejarah.. dah lama akak perap citer nih.. (dibaca malas).. hehehhe actually..masa perlawanan Futsal inter Depatment 2 bula lepas Opsssss.. kan akak dah cakap entry ni entry pra sejarah.. kalau korang mals nak baca tengok gambar jer lah.. akak pun malas gak nak taip pepanjang...

Kisanya we all kena lah main.. tak kiralah mak orang ker.. bini orang ker.. anak dara ker.. tapi akak rasa tunang orang tak main kot.. sebab katanyer darah manis.. takut lah nanti nak naik pelamin kaki terjengkot lak kan Yattt heheheheh. gurau.. sekar

Barisan Team akak dari Project Department.. Gagah perkasa kan.. Eh mana akak yer.. Opss akak lupa tengah Breakfast ngan Addy and Ali kat kedai mamak... heheheh. Tepon akak asyik dering jer takut akak tak datang masa games... Jangan risau akak mesti main nyer. tapi perut akak kena jaga jugak yek.. nanti dia merajuk...

Kan dah happy akak dah datang... Jersey disponsor oleh GM, Senior Manager, and Project Deparment.. maklumlah selama ni mana penah main bola so mana adalah jersey bagai nih..

Amacam rasa boleh menang tak.. actually masa training akak main keeper sebab akak paling besar kan.. tapi masa game akak jadi Striker.. berani matai kau... heheheh Keeper akak tu nampak jer kecik tapi bola tak kasi lepas gol tau.. semangat waja tul...

Masa tengah rest sempat akak susukan ali.. Akak kan mama yang perihatin... Main2 gak anak tau lupa tau...

Dia pun paham macam nak tidor jer... tak derlah akak tengok dia meragam.. lagipun dia suka tengok orang ramai..

Ni barisan player terpasuk reserve..gila ko kalau main takde reserve... especially akak leee.. rasa leh tahan dalam tu 3 minit jer kot.. penat sey....

Ni lak team akak ngan tema lelaki... team lelaki dapat Johan tau uols.. akak lak... tak mo cakap pikir sendiri.. Tapi satu goal akak dibatalkan.. sebab salah sapa tah akak pun tak berapa reti .. main bedal jer.. heheheh

Masa ni Yat bakal pengantin Baru..so tak leh main nanti kaki tak cantik.. kulit calar.. tu sebab tak mo main.. so dia jaga anak akak yang macam tak yah jaga asyik tidor jer... bunyi wisel pun buat derk jer...

errrrr.. Motif ko Yat jaga laki akak sekali.. Akak suruh tengok anak akak bukan laki akak kan.. Laki akak dah besor tak yah jaga... macam sesuatu lak kan.. hhehehe gurau jer.. Laki Yat lagi hensem dan chub....tai still nampak cam ada sesuawatu kah.. huhuhuhu.hahahahah..

1 comment:

Yat Ekhram said...

amboiiiiii ngutuk yat nampak! nasib baik aku darah manis time futsal tu,kalo tak mau aku main jugak..

tapela yg pntg yat tlg jaga ali n papa ali..hahahahahaha..
tak kuasa la nak ngorat laki kak yus,pendiam yg amatttttttttt :P

doakan yat cepat dapat junior ekhram :)