23 April 2008

SECRETARIES MONTH-APRIL 2008

Hey uols.. bulan ni kan bulan pekerja macam akak.. uols dapat gi Lunch / dinner tak.. Company akak hantar para secretary ker Lunch kat MATRADE anjuran Quality Hotel pada 22 April 2008. Artisnya adalah Krisdayanti.. Okeylah..kalau dapat Anuar Zain lagi best tapi Anuar Zain tak buat secretary week tahun nih sebab dia nak jadi secretary opsss.....

Ni masa kat opis..gigih nak posing sebelum gi.. so memandangkan boss akak kat Jepun so bolehlah akak mula bersolek kat opis seawal 9.00 pagi opsss silap akak datang pun dah kul 9.15 pagi.. hehehehh matilah kalau HR baca nih... so kul 10.30 lah akak baru siap lepas gi breakfast... (makannn lagi) tapi uols nasib baik aka makan dulu .. kat sana makan tak best langsung.. Chef dari Quality Hotel katanya yang mamasak... tapi kat Meja akak semua komplain naper lauk semua tawar jer... tak kan nak suruh we all diet kot..

Akak ngan MC hari tu.. Dee.. lawak giler.. masa ni dia datang kat meja akak...

Comey kannnnnn....

Kat meja satu lagi.. Posing ngan geng Tender lak....

Ni lah dia Krisdayanti.. Botox tak hengat.. mekap sekilo kot.. sampai ada kawan akak termenung bertafakur berpikir berapa banyak lah budget makeup dia sebulan yek....

Sap kata Secretary office akak tak ramai.. yer lah banyak sangat bosss. satu bos satu secretary kan ramai tu....

Masa dah abih show.. alal nyayi dalam 7 - 8 lagu jer.... lagu yang biasa kita dengar lak tu... termasuklah lagu Cinta, Menghitung Hari.... dan lain-lain...

Nak juga amik gambar kat Luar dewan tu....tema uols perasan tak colour apa?.. Biru turqous.. Ntah macam mana nak eja pun tatau.... tapi akak mana lah tau kaler turqous tu kalau biru nampak cam hijau...kalau hijau nampak cam biru.. akak kalau pandang hijau nampak hijau.. kalau pandang biru nampak biru.. tak de lah macam dema tu...macam tu ker uols....

Apa2 pun peace dari akak.. orang dah bagi akak makan free walupun tak sedap at least akak leh tgk Krisdayanti in person... kalau ikut suara dia.. suara ogy sebelah akak lagi berhantu.... Opssssss Chabutttttt........

1 comment:

Yat Ekhram said...

kris dayanti sgt marbless!!
adik shuke :)
tawon depan adik nak abg aur zain pulak!