17 July 2008

AKAK NAK JADI DUYUNG (OR DUGUNG)

Best nyer uols..akak baru riki-riki kat area belakang opis akak.. dekat dengan food court tempat kerja akak.. ada swimming pool tau.. ingat tak dulu2 akak pernah bersemangat hangat2 taik ayam nak sexcercise.. ehh excercise.. tapi terpaksa drive ker cyberjaya.. tu lah yang malasnya.. nak pulak sekarang nih harga minyak dah naik.. dahlah bayaran per entry 5.00 so sekarang akak dah boleh jadi mermaid pulak.. kat sini ada swimming pool jugak.. fee dia dua ringgit jer tau..

Seperti biasa another mermaid or hippo.. Opssss.. ni blog akak.. kalau ko nak keji akak buat ko blog ko.. hehehehe


Time table and fee semua dia tulis... ada empat sessi tapi akak akak nak ambil sessi no.3 lahhh sah-sah lepas opis hrs.. tak kan akak nak berendam kat sini lunch hour...

Yea-yea..best asing lelaki dan perempuan tau.. tapi according to my office mate (guy) rugilaaa bayar duit ringgit tak leh tgk pompuan (yer ker Raja and Jai)


Rule and regulation... enjoy baca yek

No comments: