18 July 2008

MARI MAKAN DURIAN

Korang tgk la depa nih.. baru akak cakap nak diet.. ajak makan sotong bakar laaa.. pastu wanie ajak pergi makan durian kat rumah dia.. macam nih akak kena excercise lagi lebih laaaa.. dah lah pagi tadi makan nasik lemak .. tengah hari lak makan sotong bakar ngan nasi pastu terus gi umah dia makan durian, rambutan, manggis...

Tapi yang best umah dia ada 20 batang pokok durian... kalau tanya wanie dia pun tak tau berapa batang pokok dia ada...buah dia semua best2 dan manis belaka

tak caya nak tengok.. tapi jangan terliur yek...

Ni nama dia durian kucing tidooo.. sampai terpejam mata akak makan dia... Opsss lupalak.. in law wanie ada bagi tahu durian Ujang sedap.. tgk tu durian pun ada nama...

Host kami makan durian.. bulan 7 tahun depan akak datang lagi makan durian yek..

Akak dengan trophy akak... mana cantik.. durian tu ker akak .... siap ko durian kejap lagi selamat lah ko...


Amy pun tak kurang hebat menunjukkan aksi makan durian dia.. sapai sendat lah baju kebaya dia... maklumlah hari ni hari jumaat so we all pakai baju kurung leee kalau idah mahu akak panjat pokok tu petik sendiri.. hehehehe..sambil ditiup angin sepoi2 bahasa 3 bijik dia makan yek.. akak tgk jer opsssss

Buah manggis dan buak rambutan yang tengah menunggu kami makan jer... Err korang kenal ke pokok durian meh akak tunjuk


Ni lah pokok durian..Opsss silap ini pokok rambutan tapi masih hijau lagi.. yang merah ada kat tempat lain..


Haaaa..pokok durian ada kat sini tau.. korang cari lah celah-celah mana. Akak dah tunjuk pokok tu..jangan main-main akak kenal tau pokok durian ...hehehehheeh

1 comment:

Yat Ekhram said...

whoaaaaaaaaaaaaaaaa..syedapnya...
rugi gue tak ikot melantak!

kak yus man2 ckit tgh diet2 tu..