06 August 2008

BBQ @ TELUK BATIK.. YIPPIE...

Haaa.. ini lah aktiviti rahsia yang we all buat tanpa pengetahuan HR dan our senior manager dan boleh dikatakan rahsia dari semua orang kecuali department akak jer.. tu yang dengar citer HR person agak bengang sebab we all tak tidor kat Orient Star.. malas lahhh.. nanti kat lobby lift nampak depa.. kat cafe nampak depa... bosan laaa... jom tengok gambar we all kayy...ni kalau boss akak tau mau terasa dia kannn..

Masing2 tunjuk skill nak hidup kan api.. akak suruh dema tiup jer tak mau....buat acara tiup beramai-ramai

Tepi sikit Raja nak try lak.. jangan main-main tau daulat kang... biar Raja buat sorang.. yang lain tengok jer tau....

Akak seperti biasa.. akak kan makhluk yang lemah.. so akak boleh feeling-feeling posing tepi pantai jer...

Kan akak dah cakap..yang pompuan pegi posing jer.. yag lelaki pi hidupkan api... bila nak start makan nih

Haaa.. kan dah masak.. ayam ada.. kambing ada.. kentang ada... kat bara api tu kulit durian pun ada..

Isk budak nih.. orang suruh buat kerja dia sibuk nak berposing gak.....sorang panjang sorang pendek..opssss larikkkkk (Jai n Eita)

Acara membuka durian.. Konttraktor hantar durian.. sukalah Eita makan durian kan

Acara merenjit tepung tawar oleh wanie.... dia memang suka bab tepung tawar nih.. dalam hati dah sebut kambing yang tu yang ni yang sana aku punya.. hahahahaha

Akak pulak tolong jaga ayam.. takut terbang.. mana ada akak makan banyak.. pinggan akak kosong tau.. tak tau lah kemana semua kepak2 ayam tu pergi...

Ni tukang kipas/bakar kami import dari bangladesh kat Taiping.. kali ini akak betul2 lari seratus meter dengan lajunyer.. chabuttttt sorry yer lias.. lain kali kita wat BBQ lagi yek...

No comments: