13 August 2008

IPD MANJUNG HANDOVER

Hari yang ditunggu-tunggu pun dah tiba... hari ini we all bangun punyalah terlambat.. event tu start pukul 9.00 tapi akak pukul 8.00 baru bangun.. so apa lagi bersiap macam lipas kudung.. tak sempat breakfast terus siap2 baju pun tak yah iron.. masa pakai tu pulak ala2 sendat gituw.. opsss mesti they all buat baju akak terkecil... (tak ngaku akak dah besar kannn..alwaysss tau...)

Err dengar citer ada yang tak sempat mandi kannn.. hehehe tu lah saper suruh tidor lambat..feeling nak gi swimming memalam laaa.. kan akak dan cakap..

Ramai abang-abang pulis.... tak ada yang taste u ols.. semua dah macam pangkat ayahanda...heheh

Ni lak masa signing ceremony... siapa yang tengah2 tu yek.. macam ayu jek ngan baju sendat gitew...

Opsss... masih posing ayu lagi.. hehehehe yang kat belakang tu wanie ngan Eita... sembang apa yek .. ngumpat akak ler tuuu...

Naper dalam gambar ni akak nampak besar sekali.. mesti posing tak betul tu... sib baik akak diri sebelah Senior Manager PCD4 ala2 giant dia kan...

Tamat lah acara penyerahan hari ini.. Fuhh.. naper akak tengok muka saksi yang tengah tu macam kekwat jer yek....

No comments: