05 September 2008

SINCE U BEEN GONE

Ada apa dengan "Since u been GONE"... siapa yang faham tu faham laaaa..tapi akak nak buat entry berlagu laaa.. opss akak tak pandai nyanyi.. To Wanie.. look what have u done....hiks.. akak suker...

empty table.. empty chair.. empty neighborhood... Tuanku dimanakan dikau.. since Wanie tak ada tuanku macam hilang mood nak kerja...

Since u been gone.. Dik Jai lah jadi Executive kat sini.. sian dia.. bukak file.. tutup file...bukak balik.. tutup balik... Jai.. your chair miss you much..

Since u been gone.. Eh ada orang tu bertambah workload lah.. sian diaaaaa... tak caya.. Orang yang kat sana tu jangan terbeliak yek tengok apa dia buat....


Since u been gone... Ha.. tgk betul2 berlambak2 IPC atas meja.. tak masuk minutes yang nak kena review.. pastu surat yang nak kena tengok..claim yang nakkena sign... pastu kena pergi oustation...Tak kesian kah dikau Wanie.....akak tepuk tangan.. sukerrrrrrr....

3 comments:

Norwanie said...

kesiannyer.....tgk dia. kesian kat jai. tapi wanie pun pening gak...byk nak kena belajar.

Yat Ekhram said...

haks haks..jai dah naik pangkat jadik exec woooooooooo ") cayalah..
tepuk tgn..

Haji zul now tak ckp kaki la eyh..
cian dia.baru dia tau kan!

zuan raz said...

kakaka.. akak, saya pn nak tumpang tepuk la, tepuk tangan tepuk dahi, tepuk bontot, uppss! hahaha... kesian dia kan kan...