20 October 2008

HYE UOLS...MAKAN2 MUDA MUDI

Laama kan akak hilang.. heheh akak gi uganda.. buat amal kebajikan kat sana.. larikkkkk... lama dah akak nak citer tapi berrrrrlambak sangat kerja nak buat.. akak dah ada anak sekarang.. kalau nak pengang komputer tu terpaksa berebut taip ngan anak akak.. anak akak sekarang dah boleh jadi pakar komputer.. abih semua words kat lap top tu dia cabut.. isk..isk.. ikut papa dia lah tu...

Ni akak nak citer pasal bukak puasa muda-mudi.. asalnyer untuk yang single mingle lagi tapi being me kan tetap nak ngaku single lagi...huhuhu.. lagi satu had umur telah di naikkan memandangkan umur akak semakin meningkat...kalau tahun depan naik lagi satu had umur akak still leh join kannn...
Antara golongan muda-mudi yang sampai awal.. semangat berposing kat pokok buluh kat alamanda... sebenarnya ramai lagi yang datang tapi sampai ngam2 nak bukak puasa... tak per lah janji datang kannn.. konsep makan2 bayar sendiri dan sendiri drive balik yek...

Akak masih sabar menanti makanan akak yang tak sampai2 lagi... akak cuma order muffin jer tau...heheheh err side order ayam quarter, nasi tambah dua, choclate blended 1 and extra hot choclate....

Haaa kan muffin ajer yang akak makan..

masing2 dah ambil tempat.. riuh kenny rogers kat alamanda sebab kan remaja yang belia ni kan...

Opsss kenapa akak sorang yang nampak cam 23 tahun yerkkk... tetap maintain muda gituew...

Okelah dah abih short entry yek.. nanti akak publish lagi.. ramai sangat bagi komen lamaaa tak update.... akak kan sibuk sekarang nih... akak naik bas gi uganda dulu yek.. bye...

1 comment:

Anonymous said...

mcm umo 23 ker?ahaks!ker...32..maklumla..keliling tu sumer muda2 kan..sowi yer kak..guwaw jek!