20 October 2008

JAMUAN HARI RAYA @ MOF

Baru-baru ini company akak ada jamuan Aldiftri 2008 buat kat dewan MOF.. nak wat cam ner kat opis akak tak der dewan.. nak buat open concept lak kena mintak permit dari macam2 organisation lak.. so akak nak tunjuk gambar jer lahh.. Opss lupa nak bagi tau majlis tu buat pada hari Rabu, 14/10/08..so hari tu kira opis tutup laaa. melaram pakai baju raya jer...
Buah-buahan makan ngan chocolate fountain... best gak laaa

Marshmellow...

Aneka lauk hari raya... ada kambing dua ekor.. tapi akak tak makan kambing.. akak tengok jer...

Opis mate akak.. cute kan dia.. sepadan lak ngan akak
My favourite adik kat opis.. tapi dia selalu cubit akak tau.... tapi dia nih baik.. single lagi..siapa nak book hantar email yek,....

Tengah pilih lauk... tu yang sengih semacam tu mak engku PA Senior Manager Design Management..

Kan akak nampak sebaya jer ngan Eyta nih kannn..

Ni lah department akak.. Boss akak yang pakai baju purple duduk tiga dari kanan...
rasanya macam tak cukup orang. dah balik kot.. L to R duduk
M Kamal Said (AM), Fahmi (AM), Mohd Yusoff Awang (SM) , Ir Faris (GM), Mohd Hatar (MD) , Capt(B) Azman (PM), Norzamlias (SE) Mohd Kamsani (SE)...

Berdiri dari Kiri. L to R.. Mohd Yusoff Che Pa, Akak , Izma Azmira, Norhanita (nampak mata jer)
Ni lak gambar beramai-ramai.. rasanya kurang kot.. ramai dah balik...teka mana akak.. rasanyer akak paling ceria warna baju kann
Acara beramas mesra..

No comments: