22 October 2008

OPEN HOUSE @ YATT EKHRAM HOUSE

Gigih tauuu.. Hari Sabtu lepas Addy kerja but work from home... so akak ngan semangatnyer tak makan dari pagi sebab dah plan nak pergi open house umah Eyta, Yatt, Ekhram... kalau lapar akak teguk air jer.. Alli makan bubur kongsi sikit ngan dia... hehehe alas perut kann...Sampai kat umah Eyta dalam pukul 4.00.. lapar tahap gaban dah nih... Signature dishes Yat ilah sup Soto.. yer laa dia kan orang johor memang best betul laaa. bermangkuk2 akak makan sampai rasanyer boleh cover kenyang sampai pagi Ahad tu...

Eyta berposing depan hidanngan open house dia... laku sambal soto dia tau.. sampai pakai baju raya vogue tu terpaksa tumbuk lesung batu buat sambal kicap dia lagi..

Tuan rumah suami isteri... Ekhram perut tu cover sikit dah nampak laaa... gi buat excercise... Yang malam2 tu tak kira excercise tauuu...

Alli baru bangun tidor sikit bad mood.. dia nak ngan Papa dia atau guys ajer... Boleh mama nak bedal puas2 dulu..

Dah nak active sikit.. penat tau akak simpan gula2 tu dia pungah balik... balik umah akak tengok dalam poket dia penuh gula2.. siapa lah punya kerja yek..

Bergambar sebelum pulang ngan tuan rumah... yer laa tak reti2 nak balik ker.. rumah dah penuh ngan guest... Terima kasih tuan rumah.. lain kali kalau nak buat open house akak datang lagi.. jangan serik jemput akak...Yatt memang rajin buat open house walaupun duduk tak tingkat sepuluh.. sebab tu rezeki dia murah kannnn.. Orang yang gaji besar2 nih tak der pulak nak buat Open House kannn...

1 comment:

Yat Ekhram said...

muahhahahahahhahahahahhahaha.

duh!! tak bleh nak berenti gelak dah ni kak yus!

seriyes kelako gile cara akak citer.
wooo..patotla gegula abes,alli rembat yek.tape2 alli punye pasal.

haha,tak tahan ayat signature soto tu,chewahh now dah jadi trademark soto yat.mihaha.kot2 PBLT tak smbg kontrak yat meniaga soto la :P

tula sapalnye,yg pangkat beso2 tanak ajak kite makan2 ke?? huhu.

amin kak yus,doakan yat ekhram murah rezeki taw!