05 September 2008

SMRPB REUNION

Sorry laaaa teramat sorry.. entry dah basi baru akak nak publish.. akak malas nak citer sebab akak ngan Eileen sajer yang datang mewakil kan diri ke renion nih...Kalau uols nak baca citer pasal reunion ni pergi le melawat blog kengkawan akak yang lain contohnyer.. siboootalk.blogspot.com dan gbonegallery.blogspot.com dan x-bainun8791.blogspot.com dan yang lain uols cari sendiri yek.. kerja akak banyak lagi tau.. banyak web site akak tak terjah lagi...

Akak nak citer pasal gambar jer hari nih.. kali entry mari bercerita tentang gambar...
Gambar nih adalah gambar kantin sekolah... banyak kete kat situ semua kete ex student... ada juga kete cikgu...kat kantin nih selalu lah we all berebut masa time rehat nak beli pau sambal.. kacang keras dan air sirap..

Ni lah gambar Roshaidee yang dolu2 agak cute.. sekarang mak ai.. perut jer yang nampak cute sebab macam orang mengandung.. Kim pulak yang pakai T shirt kotak-kotak... Addy lak gelak sakan. Ntah pasal apa depa citer kot.. Oh akak ingat dema tengah citer pasal lari sambil angkat kain tak pakai spender malam-malam lepas prep dari sekolah ke asrama... Cis.. dari kecik dah perangai dema ni tak senonoh..

Kak Alis, Addy and Shidee lagiiii.... nak melawat Aspura lah tu

Wau dah ada pejabat penyelia asrama kan.. siapalah yag duduk kat sini.. dulu-dulu akak pegang kunci bilik kaunseling sebab akak setiausaha.. best woiii.. boleh lepak2 tanpa gangguan malam2 tak yah masuh kelas prep.. lepak kat bilik kaunseling boleh baring2 kan.. sib baik bilik tu tak ada TV...


Ni plak batch Addy.. semua dah bertukar rupa.. terlah kan dulu masih dalam kepompong pastu tukar jadi rama2 sekarang dah jadi Giant.. cam ner boleh jadi macam tu yek... Addy juga yang maintain.. (bodek tau nih ayang) baju raya duit raya kasi lebih tau... hehehe

Okeylah surfing blog lain yek.. akak penat mangarah lah .. tak ada idea...

SINCE U BEEN GONE

Ada apa dengan "Since u been GONE"... siapa yang faham tu faham laaaa..tapi akak nak buat entry berlagu laaa.. opss akak tak pandai nyanyi.. To Wanie.. look what have u done....hiks.. akak suker...

empty table.. empty chair.. empty neighborhood... Tuanku dimanakan dikau.. since Wanie tak ada tuanku macam hilang mood nak kerja...

Since u been gone.. Dik Jai lah jadi Executive kat sini.. sian dia.. bukak file.. tutup file...bukak balik.. tutup balik... Jai.. your chair miss you much..

Since u been gone.. Eh ada orang tu bertambah workload lah.. sian diaaaaa... tak caya.. Orang yang kat sana tu jangan terbeliak yek tengok apa dia buat....


Since u been gone... Ha.. tgk betul2 berlambak2 IPC atas meja.. tak masuk minutes yang nak kena review.. pastu surat yang nak kena tengok..claim yang nakkena sign... pastu kena pergi oustation...Tak kesian kah dikau Wanie.....akak tepuk tangan.. sukerrrrrrr....