22 October 2008

OPEN HOUSE @ YATT EKHRAM HOUSE

Gigih tauuu.. Hari Sabtu lepas Addy kerja but work from home... so akak ngan semangatnyer tak makan dari pagi sebab dah plan nak pergi open house umah Eyta, Yatt, Ekhram... kalau lapar akak teguk air jer.. Alli makan bubur kongsi sikit ngan dia... hehehe alas perut kann...Sampai kat umah Eyta dalam pukul 4.00.. lapar tahap gaban dah nih... Signature dishes Yat ilah sup Soto.. yer laa dia kan orang johor memang best betul laaa. bermangkuk2 akak makan sampai rasanyer boleh cover kenyang sampai pagi Ahad tu...

Eyta berposing depan hidanngan open house dia... laku sambal soto dia tau.. sampai pakai baju raya vogue tu terpaksa tumbuk lesung batu buat sambal kicap dia lagi..

Tuan rumah suami isteri... Ekhram perut tu cover sikit dah nampak laaa... gi buat excercise... Yang malam2 tu tak kira excercise tauuu...

Alli baru bangun tidor sikit bad mood.. dia nak ngan Papa dia atau guys ajer... Boleh mama nak bedal puas2 dulu..

Dah nak active sikit.. penat tau akak simpan gula2 tu dia pungah balik... balik umah akak tengok dalam poket dia penuh gula2.. siapa lah punya kerja yek..

Bergambar sebelum pulang ngan tuan rumah... yer laa tak reti2 nak balik ker.. rumah dah penuh ngan guest... Terima kasih tuan rumah.. lain kali kalau nak buat open house akak datang lagi.. jangan serik jemput akak...Yatt memang rajin buat open house walaupun duduk tak tingkat sepuluh.. sebab tu rezeki dia murah kannnn.. Orang yang gaji besar2 nih tak der pulak nak buat Open House kannn...

20 October 2008

JAMUAN HARI RAYA @ MOF

Baru-baru ini company akak ada jamuan Aldiftri 2008 buat kat dewan MOF.. nak wat cam ner kat opis akak tak der dewan.. nak buat open concept lak kena mintak permit dari macam2 organisation lak.. so akak nak tunjuk gambar jer lahh.. Opss lupa nak bagi tau majlis tu buat pada hari Rabu, 14/10/08..so hari tu kira opis tutup laaa. melaram pakai baju raya jer...
Buah-buahan makan ngan chocolate fountain... best gak laaa

Marshmellow...

Aneka lauk hari raya... ada kambing dua ekor.. tapi akak tak makan kambing.. akak tengok jer...

Opis mate akak.. cute kan dia.. sepadan lak ngan akak
My favourite adik kat opis.. tapi dia selalu cubit akak tau.... tapi dia nih baik.. single lagi..siapa nak book hantar email yek,....

Tengah pilih lauk... tu yang sengih semacam tu mak engku PA Senior Manager Design Management..

Kan akak nampak sebaya jer ngan Eyta nih kannn..

Ni lah department akak.. Boss akak yang pakai baju purple duduk tiga dari kanan...
rasanya macam tak cukup orang. dah balik kot.. L to R duduk
M Kamal Said (AM), Fahmi (AM), Mohd Yusoff Awang (SM) , Ir Faris (GM), Mohd Hatar (MD) , Capt(B) Azman (PM), Norzamlias (SE) Mohd Kamsani (SE)...

Berdiri dari Kiri. L to R.. Mohd Yusoff Che Pa, Akak , Izma Azmira, Norhanita (nampak mata jer)
Ni lak gambar beramai-ramai.. rasanya kurang kot.. ramai dah balik...teka mana akak.. rasanyer akak paling ceria warna baju kann
Acara beramas mesra..

HYE UOLS...MAKAN2 MUDA MUDI

Laama kan akak hilang.. heheh akak gi uganda.. buat amal kebajikan kat sana.. larikkkkk... lama dah akak nak citer tapi berrrrrlambak sangat kerja nak buat.. akak dah ada anak sekarang.. kalau nak pengang komputer tu terpaksa berebut taip ngan anak akak.. anak akak sekarang dah boleh jadi pakar komputer.. abih semua words kat lap top tu dia cabut.. isk..isk.. ikut papa dia lah tu...

Ni akak nak citer pasal bukak puasa muda-mudi.. asalnyer untuk yang single mingle lagi tapi being me kan tetap nak ngaku single lagi...huhuhu.. lagi satu had umur telah di naikkan memandangkan umur akak semakin meningkat...kalau tahun depan naik lagi satu had umur akak still leh join kannn...
Antara golongan muda-mudi yang sampai awal.. semangat berposing kat pokok buluh kat alamanda... sebenarnya ramai lagi yang datang tapi sampai ngam2 nak bukak puasa... tak per lah janji datang kannn.. konsep makan2 bayar sendiri dan sendiri drive balik yek...

Akak masih sabar menanti makanan akak yang tak sampai2 lagi... akak cuma order muffin jer tau...heheheh err side order ayam quarter, nasi tambah dua, choclate blended 1 and extra hot choclate....

Haaa kan muffin ajer yang akak makan..

masing2 dah ambil tempat.. riuh kenny rogers kat alamanda sebab kan remaja yang belia ni kan...

Opsss kenapa akak sorang yang nampak cam 23 tahun yerkkk... tetap maintain muda gituew...

Okelah dah abih short entry yek.. nanti akak publish lagi.. ramai sangat bagi komen lamaaa tak update.... akak kan sibuk sekarang nih... akak naik bas gi uganda dulu yek.. bye...