10 January 2009

DUA MASJID...

Haa... ni akak nak iklan..berapa banyak iklan daa kann.. nanti lah akak citer entry sambungan kat Australia tu ....nak amik mood dulu .... tajuk entry ala2 ilmiah sikit kannn... tak da apa2 pun cuma akak ada berita gembira nak kongsi.. akak baru dapat tahu ada sorang kawan kiter nih nak bina Masjid LAGI....hehehehe.. LAGI tu maksudnyer dah ada bina Masjid la sebelum nih...ha speku jangan tak speku...tak....... bukan KIM sebab dia dah ada dua Masjid dah.. Opssss... jangan pikir bukan-bukan tau mati akak kene debik ngan Eileen.. hehehe Kim dan ada dua Masjid sebab first wife dia tu kete BMW dia tu...Eileen no dua.. ni bukan akak kata tau Eileen sendiri yang cakap..huhuhuh...

Akak nak berkerut dahi ker..nak sengih ker,terlopong ker.... akak tak tau nak cakap apa... tapi yang best tu ada kad jemputan.. so bukan bina masjid senyap2 tau macam sesetengah artis tu...kira Khariah Masjid pertama dah beli persetujuan gituew...Alhamdulliah...akak respek ngan Khariah Masjid pertama tu....Akak sebenarnya tak sabar nak hadiri majlis tu...walaupun pada minggu yang sama ada Majlis kawin cousin akak kat Muadzam Pahang.. akak tetap pegi umah kawan akak nih dulu... kapochi tul lah akak nih....tak sabarnye nak tunggu 25hb nih.. Kim and Eileen Moh kiter tutun KL laaa...lagipun minggu tu ada tahun baru cina...so cuti lama sikit..Korang nak clue tak?.... salah sorang geng enam jahanam.. tak bukan laki akak..laki akak baekkkkkkkk...heheheheh... tapi kalau nak speku jangan sampai jadi fitnah lak yek...dah jodoh nak wat cam maner....Bini first tak kisah kite nih nak sibuk buat apa kan... Tahnih yek Mr X... jangan lak turunkan ilmu memujuk wife tu kat Laki akak yek..laki akak nih terang hati cepat jer belajar kalau bab nikah kawin nih....

Kepada Laki akak yang hensem, baik budi, rajin ringan tulang... tak yah lah beranga nak bina Masjid baru dalam masa TERDEKAT nih yek....Masjid yang lama nih pun dah jarang nak jengah.. pastu tak berhias cantik2 lagi... kalau semua dah lengkap kat Masjid yang dah sedia ada nih boleh lah di consider untuk buat permohonan baru.. tapi borang tu nak kena lengkap ngan buku simpanan Bank yang mencukupi untuk menampung Masjid lama yek...Muahhhh..sayang Addi...

Owh..nak tahu sapa.. tak per lah teruskan ngan spekulasi anda yek....

No comments: