05 January 2009

TAGGING GAMES-BY ISMI & DIK WANIE

haaaa...rilek jap pasal citer melbourne yek... akak tgh cari idea gi lah surf blog kengkawan akak pastu akak tgk ada dua member akak tag akak dalam entry depa .. benda yang sama so akak buat sekali lah yek...akak tak pernah main Tag nih..Ismi siapa kata akak tak mungkin buat Tag nih sebab akak laaaaaaaaama dah update blog nih akak gigih buat Tag nih... Dik Wanie....akak buat Tag nih..tapi akak tak buat Link tuk Wanie sebab takut nanti entry censored org yang berkenaan baca.. kan akak nih konon perasan glamer....heheheh

1. Do you think you are hot?
YES....definitely darling.... berani mati aku ngaku... akak tak kisah.. yang penting akak memang HOT...kalau tak kenapa lah akak gigih nak pakai skirt hari2 gi opis walaupun betis dah besar kaki gajah..huhuhuhu

2. Upload your favourite picture of you.


3. Why do you like that picture?
well as u can see darlin' this picture not even looked like me.... akak lagi vogue gitew... akak suka pasal akak punya rambut yang lebat dah panjang mengurai..

4. When was the last time you ate pizza?
Errr...lama dah..tapi akak rasa dalam 4 bulan lepas kot... tapi akak selalu makan pizza delivery jer.. coupon dominos pizza pun banyak lagi... akak bukan pizza person uols....akak more to nasi..huhuhu..pitty me..

5. The last song you listened to?
Lagu britney spears yang baru tu...yang ada lirik womaniser...womaniser.....tajuk dia ntah apa tak tau....catchy la lagu tu

6. What are you doing right now besides this?
chatting thru YM dengan my Sister...jahat tau dia tu.....suker tau terkejutkan orang..pastu nak black mail akak...hisssss

7. What name would you prefer besides this?
Err Maleuwww.. tapi akak suka nama akak kat depan tu ada YM Tengku Puteri...hohohohoho

Tag 5 people.
1. Wanie and Ismi dah tak leh....Toinkkkk...adik akak
2.Suzaini Harmi Ruslin....yes you Kak Lin
3.Norhayati Mokhtar....ha'ah you kerje kat PBLT....
4.Zaireen Zulkapli....akak tau ko ada twins... tapi ko buat gak kat fotopages
5.Aidee Shauki Hasyimi.. kalau tak der blog pinjam blog Aris yek...gud luck

8. Who is no. 1?
Adik akak..akak suker tau buat cam gini kat dier...AKU KAN KAKAK....hahahahaha..saper suruh ko lahir masa akak darjah satu nak daftar sekolah.. terpaksa akak berjalan kaki ke sekolah sorang2 daftar diri sendiri sebab mak dalam pantang...

9. No. 3 is having a relationship with?
dah kawin dan pregnant 1 bulan setengah sekarang....Married to Ekram tapi Eita panggil En Sharip....happy for you...

10. Say something about no. 5
Kawan baik akak yang cembeng masa sekolah menengah dulu....nak nangis jer..hehehehe

11. How about no. 4?
Kawan akak masa akak sekolah rendah sampai sekolah menengah...Sekolah Rendah dia kelas Kuning.. akak Biru sekolah menegah dia kelas Ekonomi akak kelas Model...hua..hua..huaaa...

12. Who is no. 2?
Kazen akak yang baru bukak blog.tapi dah bersawang..English Lecture..Buat Kak Lin jangan tak buat sebelum akak advertised blog ko kat student ko... Amboi -amboi..setakat buat puding S Jibeng pun boleh....


dah Akak penat lah buat Tagging nih... korang buat lah pulak..akak nak cari idea nak update blog next entry..kalau akak malas akak nak update akak Link jer ke Blog adik akak lah yek....




1 comment:

Norwanie said...

betul tindakkan kak yus. takut org baca plak bahagian censor tu... ekekekek. kak ismi siap tanya wanie boleh ker dia baca blog tu takut ada rahsia...ekekekek.