18 February 2009

ADA APA DENGAN HARI INI 18.02.09

Ada apa dengan hari ini..akak suker hari nih..pagi2 bangun tidor addy and Alli sang a song for me..Well alli just miming and claping his hand..but sound good to me...

Tengah hari lak akaK gi makan kat puchong...ayam kampung tu.. Kapt (B) Azman yang belanja..akak suker dia sebab dia memang suke belanja orang...murah rezeki dia kannn. Akak doakan satu hari nanti dia akan jadi MD yang berwibawa..chayokkkk..orang kata doa anak yatim nih selalu makbul..akak kan anak yatim kan uols.....

Kapt pakai baju kuning...dia nih susah nak amik gambar tau..selalu lari2..kalau gambar kawin dia macam mana yek...nak juga Akak tgk pandang kamera ker pandang wife kat sebelah..huhuhuhu..

Actually kawan akak yang baru masuk opis keje dalam 4 bulan nih (yang baju purple) nak berenti kerja dah...dah dapat JKR..akak teringat masa dia mula2 masuk kerja dulu ada satu papan panadol dalam poket dia..pening kepala kot dengan perangai bos dia..actually dengan dia akak rasa macam dah kenal lama...sukertau buat lawak....

Tengah makan tiba2 ada satu lembaga hitam muncul nak makan sama....OPss lias bangun lambat lagi uols....weh lias...aku pun pernah bujang gak..tak kan hari selasa pun lewat lagiii.. lunch hour baru bangun...

Si manis nih lak...dah jadi kawan baik berdua..bujang lagi tau.... memang suka membantu akak...sayang uols...


Yang paling comel tu akak ler...Izzu lak Ex-Office mate akak...sekarang dah keje kat Felda.. tapi dengar-dengar dah dapat JPA yek...wah akak dah ada kroni kat sana... Tapi yang paling best akak balik opis lepas lunch kul 2.30pm ada satu benda atas meja akak...jeng..jeng...jeng....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Ada bunga atas meja akak dengan anak patung pooh bear.(motip ada pooh bear...nak cakap akak macam pooh bear or sebab akak suka kumpul pooh bear???? :))...hadiah dari Addy dan Alli...yes uols..hari nih besday akak...thank you for the wishes...opis mate akak yang tersayang siap nyanyi tau...walaupun key they all ke laut..ke gunung opssss sempat carut orang lagi nih...

Thanks for the wish from my sis in Law Iffah...and akak terharu baca dedicated entry tuk akak dari someone very special...thank you darling...sob..sob..sob (pssst....hadiah takder ker huhuhu)

berapa umur akak?...akak tak berapa pandai nak mengira tapi cukup-cukup jer jumlah jari tangan dan kaki akak...20 uols.....kalau lebih lagi akak tak tahu nak kira....

Hadiah dari addy dah laaaaaama akak dapat ..refer to my back entry Lenovo S10 yang akak bawak kemana-mana walaupun tak der line internet semata2 nak update blog nih tuk Eileen baca......Weh Eileen dah siap semak karangan budak sekolah ker?

akak Happy sangat....

2 comments:

SUZAINI SUPIAN said...

hoho...besday kaka ita ke....heppy besday...smoga panjang umo...n murah rzki...hehehe...typical wish...btw ni bsday yg ke 20 kan...smga sentiase mude n jelite...hehe

Norwanie said...

happy belated birthday....happy ler... tu dah agak mesti dpt bunga. cantik giler....