04 February 2009

C905-SONY ERICSON HANDPHONE

Mesti ada yang jeles makan hati kannnn.... Akak tau Gee kat tingkat tiga selalu mangintai sini kalau tak ada orang nak layan dia kat tepon...

Uols akak nak introduce kan mainan baru akak peneman Lenovo S10 akak nih... nama dia Sony Ericsson C905.. yang best nyer dia ada 8.1 Megapixel camera.. tak yah lah uols nak usung camera kehulu kehilir semata2 nak jadi wartawan bloger kan....

Adik akak mesti jeles...lepas nih Adik tutup mulut kalau tidor yek.. kang akak jadikan bahan citer dalam blog nih... kan masing2 ada blog so blog akak, akak punya sukalah...alamak akak lupa .... akak tak bank in lagi duit tuisyen raimi kan.. heheheh ampun.. nanti akak remind menteri kewangan akak yek...

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal henpon ni sila google yek.. tak larat akak nak bagi info kat sini.. kalau akak bagi jer info kat sini baik akak tukar profession jadi Cikgu sekolah pemulihan kan uols....Adoiiii..

Warga opis akak ... ingat akak ada di mana2 tau..so kalau nasib uols tak baik muka uols ada dalam blog akak hahahahah.. tapi kalau akak nak kutuk sesiapa akak Private kan saja entry tu..macam yang akak buat sebelum nih... akak dah terer tau buat password entry.....

See you all soon...daaaa

1 comment:

yantysamsul said...

naaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!